013Soft

Informacioni sistemi

projektovanje, izrada, implementacija

Načini ugovaranja


Izaberite željenu vrstu usluga ili proizvoda koje nudimo i pri tome razmislite o načinu vršenja usluge ili osobinama proizvoda i uslovima koji Vam odgovaraju.

Za poslove u oblasti informacionih sistema (npr. izrada poslovnih aplikacija) predlažemo sledeće oblike saradnje:

- Kompletno rešenje informacionog sistema, uz našu podršku prilikom projektovanja istog;

- Projekti pojedinih manjih celina informacionog sistema. Za većinu zahteva korisnika već postoji gotovo programsko rešenje, ali ako se radi o specifičnim zahtevima, spremni smo da uradimo i doradimo već postojeća rešenja u skladu sa Vašim zahtevima;

- Reinženjering i prilagođavanje postojećeg sistema novim zahtevima;

- Održavanje informacionog sistema gde se ugovorom definiše određen broj radnih sati koji ulaze u cenu održavanja. Ako broj radnih sati u toku meseca pređe ugovorom predviđeni broj sati, isti se obračunavaju po povlašćenoj ceni.
Ukoliko se opredelite za ovaj način regulisanja uzajamnih obaveza, ugovorom se načelno opisuje način saradnje sa 013 SOFT kao i regulisanje obaveza sa obe strane tj. obaveze naše firme u vezi: rokova izrade, načina rada na proizvodu ili u toku procesa, osobina proizvoda ili usluga, uslova izrade, održavanja itd. a sa druge strane: način plaćanja, broj rata i sl. Cilj ovakvog vida saradnje je da se, na neki način, prevaziđu problemi finansiranja u uslovima u kojima svi moramo da živimo i radimo.

Ukoliko želite da pogledate prezentaciju naših programa, kontaktirajte nas i mi ćemo sa zadovoljstvom to uraditi. Popunite formu za kontakt, pozovite telefonom ili pošaljite e-mail.